Nu har vi utbildat i nya föreskriften på Metodicum

24188073683_61feba3c10_kI går avslutade vi ännu en två-dagars utbildning i ”Psykosocial arbetsmiljö – vem, vad, hur”. Egentligen är detta en utbildning som handlar om hur varje företag ska arbeta med den nya föreskriften om organisatorisk och social arbetsmiljö. Vi brukar vara tre konsulter från Arbetsmiljöstrategerna som för Metodicums räkning genomför kursen. Kursdeltagarna är så gott som alltid erfarna HR-chefer, skyddsombud, konsulter som vi eller andra personer som har med arbetsmiljö att göra i sin vardag. Just den här utbildningen vänder sig till dem som har som ansvarar för eller i hög grad kan påverka arbetsmiljöarbetet i sin organisation. Nu närmast blir det en utbildning i Göteborg 13-14 maj och så kör vi ytterligare en kurs i Stockholm 17-18/5. Varmt välkommen. Innehåll och anmälan hittar du på Metodicums hemsida.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *