Nytt samarbete med Proactive Health

proactivehealth

 

Vi har inlett ett samarbete med företaget Proactive Health. Som partner ska vi hjälpa deras kunder med rådgivning, utbildning till rena utvecklingsinsatser för arbetsmiljöarbetet.

Proactive har från starten med hjälp av modern IT-teknik hjälpt chefer och personalavdelningar att enkelt identifiera risker och agera för att minska dem. Ett led i detta är att nu också förenkla tillgång till olika tjänster som också passar för en anpassad ”egen” företagshälsa efter kundens faktiska behov.

– Vi vet att det är en bra modell eftersom det både skapar frisk personal och personalansvariga med mer tid över till annat, säger Johannes Cullberg , styrelseordförande i Proactive Health Partner AB. Vår enkla idé är att, om vi kan göra det enkelt att se vad som behöver göras kommer det bli enkelt att göra det, konstaterar han. Därför vill vi också med nytänkande erbjuda olika tjänster med branschens bästa inom sina respektive områden.

– Vi gläds naturligtvis åt att ses som en viktig partner i Proactive Healths satsning att utveckla arbetssättet för företagshälsovårdstjänster, säger Per-Arne Spiik, styrelseordförande och konsult i Arbetsmiljöstrategerna AB. Det förstärker ytterligare vår kompetens som partner och seniora konsulter inom arbetsmiljöområdet och bidrar till att vi också kan knyta till oss nya erfarna konsulter.

Den 1 juni 2016 blev Euro Accident delägare i Proactive Health och tog då även över sjuk- och friskanmälningstjänsten Närvaro med drygt 16 000 kunder och de medarbetare som sköter tjänsten.

Mer om Proactive Health >>>>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *