Samarbete när kunskap eller tid inte räcker till

&-symbol_ren

Att vara bäst i sin profession innebär också se sina begränsningar. Därför samarbetar vi också med andra konsulter eller partners specialiserade inom sitt sakområde med koppling till arbetsmiljöarbetet och arbetsmiljön. Samarbetena är egentligen ingenting nytt, men vi systematiserar det nu med mer formella överenskommelser eller avtal.

PerAxell3smallwebbFörst ut med ett avtal är ett nygammalt samarbete med Arbetsrättsspecialisten Per Axell.  Per är specialiserad på allmän arbetsrätt och arbetsmiljörätt. Han är lärare i arbetsmiljörätt vid Stockholms Universitet, Juridiska Institutionen: Han verkar som föreläsare och ger rådgivning som konsult till företag och organisationer inom hela det arbetsrättsliga fältet.

Så samarbetar vi
Förutsättningarna hos kund kan ju vara olika. Vanligast är att vi är involverade i ett uppdrag och det behövs djupare kunskap i en fråga. Utifrån det vi då vet eller analyserar tillsammans med kunden, föreslår vi lämplig konsult som då anlitas via oss. Får vi en allmän förfrågan så hanteras uppdragen också av oss och vi tar även då ansvar för genomförande och kvalitet.

HR-partner
Vi har sedan länge också ett samarbete med två större specialiserade företag. Det ena är Arbetslivsresurs. De verkar som långsiktig HR-partner inom organisationsutveckling, omställning och rehabilitering med tjänster för både organisation, grupp och individ.

Utbildning
Det andra är Metodicum. De arrangerar öppna utbildningar, seminarier och konferenser inom hälsa och arbetsmiljö, men kan också erbjuda motsvarande i kundanpassade former. En annan viktig verksamhet är IT-system för hälsobokslut och samt metodstöd för utvecklingsarbete.

Företagshälsotjänster
Proactive Health är en ”nykomling” som partner. De erbjuder tjänster för kunder som vill jobba på ett nytt sätt med sin företagshälsa. Digital hälsoscreening med unik personlig feedback ger underlag för rätt insatser till rätt individer efter de faktiska behov som finns.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *